Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Erik Magntorn
HITTA BARNEN!
Illustratör: Lisa Sjöblom
Barn & ungdom
64 s. Inbunden
Från 3 år
Utgivningsdatum: 2011-09-16
ISBN: 978-91-85311-30-9
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

Hu så hemskt, ja vilken skräck!
Tjugoåtta barn, puts väck!
Var dom är, vill alla veta
Sätt igång och börja leta!


Hitta barnen! är en underfundig ABC-bok på rimmad vers där det gäller att leta reda på ett försvunnet barn i var och en av de 28 bilderna. Det är knäppt och lite läskigt, men allt slutar väl! Lisa Sjöblom har gjort de detaljrika och vackra bilderna.

RÖSTER OM BOKEN

"Upptäcktsfärden i Magntorns och Sjöbloms ABC blir både rolig och annorlunda, (världsom–) spännande och lustfylld. Här finns inga grälla färger som sticker ut på försäljningshyllan, men den komprimerade dramatiken och interaktionen med läsaren erbjuder någonting annat. Ett magnetiskt engagemang."

Jonna Fries, Smålandsposten

ERIK MAGNTORN
Erik Magntorn har bland annat jobbat som journalist och arkeolog. Numera ägnar han sig mest åt böcker, poesi och berättelser. De sagor han skriver handlar ofta om resor i tid och rum, och om alla de världar som fantasin kan trolla fram. Erik har skrivit ett femtontal bilderböcker och mottog 2009 det första Lennart Hellsing-priset.
LISA SJÖBLOM
Lisa Sjöblom har sedan barnsben närt konstnärsdrömmar, men övergav dessa tillfälligt i tonåren då hon förälskade sig i böcker. Hon är utbildad språk- och litteratur­vetare, och har även läst vid Serie­skolan i Malmö. Sedan flera år arbetar hon som illustratör, serietecknare och grafisk formgivare.
BÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se