Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Linda Fridh
BIRGER GLÖMMER BORT SIG
Illustratör: Sara Lindh
Barn & ungdom
36 s. Inbunden
Från 5 år
Utgivningsdatum: 2023-12-15
ISBN: 978-91-89296-04-6
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

En dag ska Birger åka spårvagn alldeles själv. Men det går inte som han tänkt sig. Rösten som ropar ut hållplatserna får honom att glömma bort att stiga av. I stället för att möta sin pappa som väntar vid första hållplatsen gör Birger en oväntad resa in i fantasins magiska värld …

Birger glömmer bort sig är en bilderbok om fantasins magiska kraft, hur den kan ställa till det för oss, men hur allt ändå kan få ett lyckligt slut.

RÖSTER OM BOKEN


LINDA FRIDH
Linda Fridh har skrivit ett tiotal bilderböcker för barn. Tidigare har hon gjort barnboken Den vindlande vägen och lilla grodan (2012) och Vems är kläderna på strecket? (2018) tillsammans med Jutta Falkengren. De berättelser hon skriver har ofta en poetisk och filosofisk underton där ord och bild är tätt sammanvävda. Linda arbetar även som journalist på Sveriges Television och har gjort många barndokumentärer som hon vunnit flera journalistpriser för.
SARA LINDH
Sara Lindh (t. h.) har under många år arbetat som skådespelare, artist och dramatiker. Hon har medverkat i ett flertal produktioner på scen, TV och film och fått flera utmärkelser, bland annat Guldmasken för Bästa kvinnliga artist. Hon har även skrivit pjäser som upp­förts på Teater Giljotin, Riksteatern, Små­lands Musik och Teater samt Örebro läns­teater. De senaste åren har hon ägnat mest tid åt sitt måleri.
BÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se