Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Martin Widmark
FRÅN HIMMELENS TOPP TILL HAVETS BOTTEN
Uppläsare: Emma Warg
Barn & ungdom
Från 5 år
1 CD/Ljudbok
Utgivningsdatum: 2007-09-07
ISBN: 978-91-85311-14-9
Provlyssna på ljudboken
Köp ljudboken
INNEHÅLL

Den elaka häxan Tramontana har låst in alla jordens djinner i sitt stora slott, och bara den som kan nå från himmelens topp till havets botten kan befria dem. Men den gamla fiskargubbens vänner bestämmer sig en dag: att tillsammans försöka nå från himmelens topp till havets botten ...

Martin Widmarks kritikerrosade bok Från himmelens topp till havets botten inläst som talbok. Med förtrollande röst läser Emma Warg om den gamla fiskargubben och hans två vänner Bris och Bränning och deras beslut att befria djinnerna. Texten är suggestivt ackompanjerad med musik av Mats Sundin.

RÖSTER OM BOKEN


MARTIN WIDMARK
Martin Widmark skriver för barn i alla åldrar. Han har jobbat som lärare i många år, men är numera författare på heltid. Han slog igenom med deckarserien om LasseMajas detektiv­byrå. Hans böcker finns idag översatta till ett femtontal språk.

”Jag skriver böcker som jag själv skulle tycka om att läsa. Med spänning, humor och på ett enkelt språk. Och jag försöker att aldrig tappa bort min läsare på vägen genom berättelserna.”
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se