Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Martin Widmark
FRÅN HIMMELENS TOPP TILL HAVETS BOTTEN
Illustratör: Pietro Galeoto
Barn & ungdom
Från 5 år
23 s. Inbunden
Utgivningsdatum: 2006-09-29
ISBN: 978-91-85311-07-1
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

Den elaka häxan Tramontana har låst in alla jordens djinner i sitt stora slott, och bara den som kan nå från himmelens topp till havets botten kan befria dem. Men den gamla fiskargubbens vänner bestämmer sig en dag: att tillsammans försöka nå från himmelens topp till havets botten ...

Martin Widmark, känd bland annat för sin barnboksserie LasseMajas detektivbyrå, har skrivit en ömsint och kärleksfull berättelse om en fiskargubbe och hans två vänner Bris och Bränning. Boken är fantasifullt illustrerad av den italienska illustratören Pietro Galeoto.

RÖSTER OM BOKEN


MARTIN WIDMARK
Martin Widmark skriver för barn i alla åldrar. Han har jobbat som lärare i många år, men är numera författare på heltid. Han slog igenom med deckarserien om LasseMajas detektiv­byrå. Hans böcker finns idag översatta till ett femtontal språk.

”Jag skriver böcker som jag själv skulle tycka om att läsa. Med spänning, humor och på ett enkelt språk. Och jag försöker att aldrig tappa bort min läsare på vägen genom berättelserna.”
PIETRO GALEOTO
Pietro Galeoto bor och verkar i Lecce i södra Italien. Han är född 1973 och utbildad konstnär. Som illustratör har han utfört många uppdrag för annonsbyråer och förlagshus, både i Italien och andra länder.

”I mitt arbete använder jag mig av färger från jorden och från de känslor som uppfyller mig i min vardag. Mina gestalter är skapade med runda, böljande linjer och återspeglar den skönhet och harmoni som världen skänker mig.”
BÖCKER
LJUDBÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se