Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Maja Öberg
MÅSTE MAN?
Illustratör: Emma Ganslandt
Barn & ungdom
28 s. Inbunden
Från 3 år
Utgivningsdatum: 2021-01-15
ISBN: 978-91-85311-86-6
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

Vad måste man och vad får man när man är liten? I boken Måste man? funderar Linnea över vad hon måste och vad hon får i många vardagliga situationer. Boken vill visa att det sällan är en sak som är rätt, utan att man kan göra på olika sätt och att det ofta finns alternativ till invanda föreställningar. Det är en bok som på ett underfundigt och förbehållslöst sätt öppnar upp för samtal mellan barn och vuxna.
RÖSTER OM BOKEN

"Måste man? är i bästa mening en användbar bruksbok som öppnar upp för samtal. I all sin enkelhet fyller den en viktig uppgift."

Dag Hedberg, BTJ-häftet

MAJA ÖBERG
Maja Öberg har tidigare gett ut böckerna Pluttens mindfulness (2017) och Mindfulness för barn (2019). Till vardags arbetar hon som mindfulnessinstruktör med inriktning på barn, där hon hjälper barn att få syn på sig själva och öka sin självkänsla för att de ska få en bättre balans i sina liv.
EMMMA GANSLANDT
Emma Ganslandt har varit verksam som illustratör sedan 2008 och har gjort ett tiotal bilderböcker. En typisk Emmabild är skapad i mjuka färger där barnets känslor och uppfattning om världen står i centrum. En av hennes mest uppmärksammade böcker är Leo och hans längtan (2019). Hon har även medverkat i Ulf Nilssons bok I väntan på julen (2019).
BÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se