Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Mikaela Odemyr
FIKA MED MIKAELA
Fotograf: Lisa Odemyr
Fakta
92 s. Inbunden
Utgivningsdatum: 2020-10-02
ISBN: 978-91-85311-88-0
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

Fika med Mikaela är en bok för alla som älskar att fika, men som är allergiska eller har vänner som är allergiska mot mjölk, ägg eller nötter. I boken presenteras ett fyrtiotal recept på bakverk, kakor och efterrätter framtagna efter år av bakning och prov­smakning.
RÖSTER OM BOKEN

"En sin debutbok bjuder Odemyr på 37 oerhört lättbakade recept på bullar, mjuka kakor, småkakor, desserter och godis. Receptinstruktionerna är tydligt skrivna och ingredienslistorna innehåller enbart ingredienser som är enkla att hitta i vanliga mataffärer. Eftersom endast ett fåtal recept innehåller någon animalisk ingrediens i form av gelatinblad passar majoriteten av bokens kakor, bakverk och godis även för veganer."

Linda Ljungskog, BTJ-häftet

MIKAELA ODEMYR
Mikaela Odemyr, vice ordförande i Astma- och Allergiförbundet och ordförande i den europeiska astma- och allergi­organisationen EFA, är en av Sveriges mest engagerade och sakkunniga personer när det gäller astma- och allergifrågor. Under flera år har hon bakat och experimenterat med olika ingredienser för att få fram njutbara bakverk även för de som är allergiska mot mjölk, ägg och nötter. Fika med Mikaela är hennes debutbok.
LISA ODEMYR
Lisa Odemyr är född och uppvuxen i Örn­sköldsvik. Hon studerar media och journa­listik i Wien, men ägnar sig även åt fotogra­fering och målning. Fika med Mikaela är hennes debutbok.
BÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se